Savon Sulka (SaSu) on kuopiolainen sulkapalloseura.

Ajankohtaista:

Sunsets Kuopio Airbadminton to 5.8. – la 7.8.2021

@pictures: bwf

Elokuussa 2021 ratkaistaan AirBadmintonin suomenmestaruuden lisäksi myös AirBadminton Openin mestaruustittelit!

Tapahtumassa mukana Forzan jännityspalvelu!

Yksilökisan viimeinen ilmoittautumishetki on to 26.7. klo 19.00. Jälki-ilmoittautumisia ei valitettavasti voida ottaa vastaan. Ilmoittautuminen yksilökisaan tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen antti.rajasarkka@gmail.com Kerro ilmoittautumisessa luokittain pelaajien nimet, SSuL:n ID (jos on) ja seurat (jos on) sekä laskutustiedot (yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)

Joukkuekilpailun kanssa pelataan rinnakkain myös yksilökilpailu (parit, kolmikot ja kaksinpelit), joilla ei ole virallista SM-arvoa. Pelaaja voi ilmoittautua, joko kilpa- tai harrastesarjaan ja mikäli pelaat myös joukkuekilpailussa, pyydämme huomioimaan itselle järkevän pelien määrän. Sulkapallo on tänä vuonna näyttävästi esillä myös Sunsetsin pääkentällä ja mukana on kansallisesti tunnettuja kärkinimiä joukossa! Ilmoittaudu mukaan täältä: Sunsets Kuopio AirBadminton yksilökilpailu: Kutsu + säännöt

Kilpailu on osa Sunsets Kuopio -tapahtumaa ja Väinölänniemellä pelataan samaan aikaan myös rantafutista, firma-beach, tennis- ja padel-turnaukset. Alueella on Cafe Väinön ravintolapalvelut käytettävissämme, sekä erillinen street food ruokapalveluiden tarjoaja.

Tutustu täältä Sunsetsin ohjelmaan: https://www.sunsetskuopio.com/. Sivuilta löydät mm. majoitustarjouksia. Peli- ja tapahtumapaikat ovat aivan Kuopion keskusta-alueella, joten kaikki kaupungin majoitusvaihtoehdot ovat helposti saatavilla. Sunsets on Beach Volleyn ympärille rakentunut Suomen suurin urheilun ja viihteen ilmaistapahtuma, jossa on mukana paljon nähtävää ja koettavaa. Sunsetisin alueelle rakennetaan Suomen hienoin VIP-alue, jonne voi ostaa lippuja Sunsetsin verkkokaupasta. Viime vuonna yleisöä oli yhteensä 30 000 henkeä! Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti järjestäjien toimesta.

Airbadmintonin säännöt tulevat jakoon, kun BWF saa viimeiset säädöt tehtyä. Pääasioihin voi tutustua täällä: https://development.bwfbadminton.com/airbadminton. AirBadminton open yksilökilpailu ei ole Sulkapalloliiton virallinen kilpailu, joten myöskään lisenssiä ei tarvita. Tsekkaa 2019 kilpailun tunnelmia Badminton World Federationin tuottamalta videolta: https://www.youtube.com/watch?v=usVF_MURMGA ja hyppää itse mukaan menoon! Sunsets Kuopio AirBadminton yksilökilpailu: Kutsu + säännöt

AirBadminton kilpailuiden aikataulua:

To-ilta: vapaa harjoittelu

Pe: 10-20 Kilpasarjan kaksinpelit

Pe: 10.00, 12.30 ja 15.00 joukkuekisan poolikierrokset

La: 9-16 Kilpasarjan nelinpelit ja 3v3

La: 9-16 Harrastesarjan kaksinpelit

La 10.00 Joukkuekisan sijoitusottelu 5.-6.

La 13.00 Joukkuekisan välierät

La 16.00 Joukkuekisan loppuottelu pääkentällä

Huolehditaan yhteisestä turvallisuudesta noudattamalla seuraavaa ohjeistusta:
  • Muista pestä kätesi saippuavedellä ennen ja jälkeen pelivuoron.
  • Ei läpsytellä käsillä/kätellä pelikaverin kanssa pelin jälkeen vaan esim mailoilla, jos välttämättä haluaa.
  • ÄLÄ tule kipeänä pelaamaan, edes pienessä nuhassa ei saa tulla vuorolle.
  • Jos kuitenkin kesken vuoron aivastuttaa tai yskittää, yski/aivasta poispäin muista vuorolla olijoista.

19.8.2020: Kilpailuiden korvaukset

Savon Sulan hallitus päätti 19.8.2020 kannustaa aikuispelaajia nousemaan rankingissa ja kannustaa junioripelaajia osallistumaan kilpailuihin. Seura korvaa puolet osallistumismaksuista A- ja V- luokitelluilta pelaajilta, sekä kaikista junioriluokkien maksuista.

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDEN 2021 PELIVUOROILLE MYCLUBISSA:

Muistathan ilmoittautua kesäkauden peli- ja valmennusvuoroille myClub palvelun kautta!

Muistathan maksaa myös jäsenmaksun! Lisätietoja jäsenmaksun maksamisesta ja jäseneduista löydät täältä.